Jokaisella yrityksellä pitäisi olla oma mainostoimisto

Yrityksen kannattaa keskittyä siihen, minkä se osaa parhaiten. Olisiko aika ulkoistaa markkinointi tai osa siitä? Olemme tekniikan ja asiakkaiden välikätenä auttaen ideoiden toteuttamisessa.

 
 

Mainostoimisto Porvoossa

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla. Monet projektit voidaan toteuttaa välimatkoista huolimatta.

Tapaamiset Maijamediassa sovitaan aina etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse.

Lähetä tarjouskyselysi sähköpostitse. Kerro taustatietoa ja millaisia toteutusvaihtoehtoja olet yrityksellesi ajatellut. Saat aina yksilöllisen tarjouksen, koska kaikki asiakkaamme ovat erilaisia. Sovellamme töissämme yleisiä toimitusehtoja ja tekijänoikeuksia.

0505 707 414 | +358 505 707 414
Lundinkatu 10 B 45, 06100 PORVOO, Suomi Finland
| Y-tunnus: 2267436-4

Haluaisit mieluiten tavata?

Asiakkuuteen johtavista ensitapaamisista emme veloita. Sen sijaan erikseen sovitut tapaamiset tarjousten ja vaihtoehtojen määrittämisessä katsotaan konsultaatioiksi, jotka laskutetaan normaalin tuntihinnoittelun mukaisesti (95 EUR/tunti + alv. 24 %).

Kaipaatko vinkkejä ja ajatustenvaihtoa
yrityksesi media- ja markkinointiasioissa?

Helpotamme yrittäjien & yritysten mainonta- ja markkinointihaasteita. Kun tarvitset apua esimerkiksi mediaan tai nettivaihtoehtojen + mahdollisuuksien kanssa, varaa oma aikasi etukäteen. Tapaamme asiakkaamme sopimuksen mukaan. Kaikki asiakassopimusten ulkopuoliset tapaamiset laskutetaan
95 EUR/tunti + alv. 24 %.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja
Maija Luomala

+358 505 707 414

Ansioluettelo (eng)

View Maija Luomala's profile on LinkedIn


Maijamedian kokoustila, Porvoo

Valoisa ja naturelli showroom tulvii kahden ilmansuunnan luonnonvaloa. Kokouspaikka on omiaan pienimuotoisiin kokous- ja koulutustilaisuuksiin sekä tuotelanseerauksiin. Tila sopii myös erilaisten pienryhmien tapaamiseen tai kurssien järjestämiseen rennossa ilmapiirissä. Tilassa on videotykki ja tehokas äänentoisto. Mahdollisuus nauttia erilaisia luomuteitä ja -espressoa.

Ylimmän kerroksen näkymät johtavat Porvoon idylliseen vanhaan kaupunkiin ja kaikki palvelut monipuolisine lounaspaikkoineen löytyvät aivan vierestä.

 

Asiakkailta kuultua...

"Yhteistyömme on sujunut varsin hyvin. Maija osaa lukea asiakkaan ajatuksia & toiveita ja laittaa ne helppolukuiseen, tiiviiseen pakettiin." - Carpe Team Oy, Kari Karjalainen
"Meillä on aivan ihana yhteistyö ja olemme samoilla aaltopituuksilla ikäerosta huolimatta. Maija on miellyttävä ja oman alansa ehdoton ammattilainen, tarmolla ja rohkeudella varustettuna.” - Siv Stenberg, Montanella Oy

Maijamedian asiakkaana...

...hyödyt monin eri tavoin, kuten henkilökohtaisella palvelulla ja aidolla kohtaamisella. Käytämme asiakkaittemme hyväksi monia jippoja, joilla edistämme yrityksen menestystä ja näkyvyyttä.

Kurkista verhon taakse: Painotuotteet ja julkaisut, valokuvaukset, yritystunnukset (logot) sekä sivustosuunnittelut ovat nähtävillä Facebookissa ja Pinterestissä.

Sijainti? Ytimessä.

Sijaitsemme Porvoon ydinkeskustassa keskellä kaikkea. Helsingin keskustasta matka (50 km) taittuu 40 minuutissa valaistulla moottoritiellä. Vierailemme tarvittaessa myös asiakkaidemme luona.

Tapaamiset Maijamediassa sovitaan aina etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse.

Securitas OyMaijamedian vartioinnista vastaa:
Securitas Oy

 

 

 
 

Meneillään tällä hetkellä

Maijamedian ajankohtaisuudet löydät Facebookista.