Valokuvaaja ja valokuvauspalvelut Porvoossa

Aika kultaa muistot. Maijamedian valokuvauspalvelut sopivat hyvin yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille pääkaupunkiseudulla, Porvoossa ja sen lähialueilla.

 
 

Valokuvaus Porvoossa ja pääkaupunkiseudulla

Kuvissamme suosimme luonnollisuutta, valoisuutta, pehmeyttä ja tunnelmaa. Tutustu kuviimme alla:

- Hääkuvaaja, hääkuvaukset
- Ylioppilaskuvat, ylioppilaskuvaus
- Vauvakuvat, vauvakuvaus
- Perhekuvat, perhekuvaus
- Potrettikuvat, henkilökuvaukset

Etsitkö hinnastoa? Katso viitteellinen hinnastomme täällä >

Vauvakuvaus, lapsikuvaus

Lapsikuvaus tehdään aina lapsen ehdoilla ja usein vanhemman touhutessa mukana. Monesti perheen tuttu ja turvallinen ympäristö on paras, jolloin lapsi uskaltaa ottaa mainioita ilmeitä - ja tehdä omanlaisiaan, persoonallisia asioita!

Lemmikkikuvaus, lemmikkivalokuvaaja

"Lemmikki", "perheenjäsen", "paras ystävä". Koiria, kissoja ja muita lemmikkejä on parasta kuvata niiden omassa ympäristössään, jossa sekä kuvattava että muu kuvausporukka on rauhallinen ja rento.

Hääkuvaaja, hääkuvaukset Porvoo

Useimmiten kuvaus tapahtuu studiossa tai parin valitsemassa miljöössä. Miljööllä saadaan kuviin lisäarvoa ja ihanaa tunnetta. Miljöö voi olla esimerkiksi meren ranta, puisto, kukkaniitty tai vanha juna-asema. Pääasia, että ympäristö on parin sydäntä lähellä. Kaikki hääkuvaukset toteutetaan sopimuksen mukaan.

Vanhan valokuvan korjaus, kuvankäsittely

Vanha ja repeytynyt kuva voidaan korjata (retusoida) erilaisten photoshoppailujen avulla. Suurin osa repeytymistä, värivirheistä ja kuvassa näkyvistä roskista voidaan poistaa. Kuvankäsittelijä voi tehdä hyvin erilaisia kuvamuokkauksia tai jopa upeita meikkauksia!

Kuvankäsittelyllä mahdollistetaan erilaisten asioiden liittäminen kuvasta toiseen, turhien elementtien, roskien tai ihovirheiden poistot. Kuvia voidaan muokata hyvinkin monipuolisesti.

 

"Olen tyrmistynyt, kuinka ihmisen sisältä voi löytää sielun ja jotain enemmän kameran linssin kautta - Kuin matkailija, joka löytää onnen etsiessään." Kari Hirvonen, Hirvonen ja Pojat Oy

Yrityskuvaukset, tuotekuvat, henkilöstökuvaukset

Kuvien kautta ilmennetään tunteita ja elämyksiä. Fokus voi olla yrityksen toiminnallisuudessa, tuotteessa, fiiliksessä, miljöössä, ruoka-annoksessa tai henkilöstössä. Henkilöstökuvauksissa luonnollisuus ja kuvattavan persoona ovat ykkössijalla. Vierastamme tylsiä ja kliinisiä henkilöstökuvia. Iloisuuden ja lämpimän tunnelman kautta tuodaan esiin myös yrityksen arvoja. Kuvaukset tapahtuvat aina sopimuksen mukaan.

Studiokuvat, mallikuvaukset, mallikuvaus, Porvoo

Luonnollisuus on meidän juttu. Luonnonvaloa tulviva studio mahdollistaa valaistukseltaan lämpimät ja raikkaat henkilökuvat. Henkilökuvaukset voidaan toteuttaa myös miljöössä. Studiomme sijaitsee Porvoon ydinkeskustassa.

Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten maskeeraajien kanssa, jolloin kampaukset ja meikit toteutetaan tarvittaessa jopa paikan päällä.

Mainosmalli haussa?
Etsitkö mallitoimistoa?

Maijamedian mainosmallitoimisto edustaa klassista kauneutta, terveellisiä kauneusihanteita ja elämäntapaa. Varaukset yhteystietojen kautta.

Maijamedian valokuvia Pinterestissä | Valokuvaus & Valokuvaaja