Uusi yritys? Uusi yritysidea?

Uusi yrittäjä, jolla on tiukka budjetti? Harkitset tarkkaan minne laitat rahasi ja haluat tehdä järkeviä päätöksiä? Olet oikeassa paikassa. Fiksu yrittäjä ottaa huomioon perustan, joka on tärkein osa-alue kaikessa yritystoiminnassa.

 
 

Uuden yrittäjän 3 askeleen ohjelma

Ehdottomat suosituksemme uudelle yrittäjälle kannattavuuden ja kustannustehokkuuden näkökulmasta on yrittäjälle kehitetty selkeä 3 kohdan ohjelma. Ohjelma on erityisen suositeltava käydä läpi ENNEN kuin aloitat yhteistyötä kenenkään toimijan kanssa tai teet tilauksia yritysilmeeseen tai -markkinointiisi liittyen. Ohjelman avulla voit säästää huomattavan määrän aikaa, vaivaa ja rahaa.

Opit lisäksi hoitamaan markkinointiasi tehokkaammin, edullisesti ja tehden järkeviä päätöksiä toiminnassasi. Tutustu koulutusohjelmaan, joka sisältää:

Jokayrittäjän oppaan

Markkinoinnin ja esitesuunnittelun koulutuspaketin

Yhden sivun ihme™- kotisivun

 

Vaikka hankkisit koko Uuden yrittäjän -ohjelman, on se silti vain murto-osa siitä hinnasta, minkä maksaisit suunnittelijalle henkilökohtaisesta palvelusta ja opastuksesta. Nämä opit auttavat sinua jatkossakin aina, kun tarvitset vastauksia kysymyksiisi.

 


Henkilökohtaista yhteistyötä?

Olemme erikoistuneita kokonaisuuksiin, emme pelkkään osa-alueeseen. Yli 17 vuoden aikana kerätty kokemus kokonaisvaltaisen median ja markkinoinnin alalta on asiakkaidemme vapaassa käytössä. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Autan mielelläni!


Maija Luomala

+358 505 707 414

Ansioluettelo (eng)

View Maija Luomala's profile on LinkedIn

 

Mikäli haluat henkilökohtaista palvelua suunnittelijan kanssa, alla lisää Vuokraa mainostoimisto -palvelustamme. Se on palvelukokonaisuus, jonka voit hyödyntää yrityksen media- ja markkinointitarpeisiin, esitesuunnitteluun, tuotekuvauksiin tai vaikkapa tiedonetsintään.

Päivän kesto on kokonaisuudessaan 6 tuntia, ja tunnit voidaan käyttää tarvittaessa joustavasti, yhdessä tai erikseen asiakkaan kanssa. Asiakas saa vapauden päättää asiat, joihin pureudumme. Päivä on aina kattavaa yhteistyötä, ideointia ja toteuttamista.

Mainostoimistopäivän etu on siinä, että syvennymme vain yhden asiakkaan projektiin, kun yleensä toteutamme useita asiakastöitä päivän aikana. Mainostoimistopäivän varaaminen on siis asiakkaan kannalta usein nopein ja järkevin ratkaisu etenkin, jos toimitaan kiireaikataululla. Päivän yhteistyö johtaa usein siihen, että lopputulos on kattava & selkeä kokonaisuus, josta saat lukuisia työvälineitä ja ideoita. Olemme yrittäjän/yrityksen toiminnan tukena esimerkiksi silloin, kun:

 • Ilmettä uudistetaan
 • Yritysviestintää ja markkinointia suunnitellaan & kehitetään
 • Kaivataan uusia näkökulmia ja suuntaa
 • Sisällönsuunnittelua palveluille ja tuotteille
 • Kaivataan uusia kuvia esim. tuotteista tai palveluista
 • Halutaan ulkoistaa muita yrityksen markkinointitehtäviä

Arvioita eri työtehtäviin käytetystä ajasta:

 • Valokuvaukset: 1 päivä + kuvankäsittelytunnit
 • Yritysesitesuunnittelu: 2 päivää
 • Konsultointi: 1 päivä
 • Sisällönsuunnittelu ja kehittäminen: 2+ päivää sisällöstä ja materiaalista riippuen.
 • Lehtimainokset asiakkaan toimittamaan materiaaliin: 2-4 h

Hinnoittelusta

1 päivä 847 EUR (6 h)
2 päivää 1.657 EUR (12 h)
3 päivää 2.473 EUR (18 h)

Alv. 24 % lisätään hintoihin. Mikäli kustannustaso muuttuu, pidätämme oikeuden tarkistaa hintaamme. Painotyöt erillisten tarjousten mukaan: painohinnat tarkastetaan painosmäärien sekä valittujen materiaalien perusteella. Palvelujen laajuus sovittavissa.Jokayrittäjän opas

Jokayrittäjän markkinointiopas käy läpi tärkeät perusasiat, jotka jokaisen yrittäjän tulisi tietää. Se tarjoaa perustiedot: ei markkinointiaiheisena liibalaabana vaan oikeiden ohjeiden ja näkökulmien siivittämänä.

Mikäli budjettisi on todella tiukka, oppaan hankinta on ensimmäinen ja edullisin sijoitus kohti omaa menestystä auttaen välttämään yrittäjän yleisimmät sudenkuopat.
Hinta: 87,90 EUR (Alv. 0 %)


Suosittelen lämpimästi! Minulle siitä oli ja on apua. Olen opiskellut vuoden yrittäjäopintoja ja opas täydentää mahtavasti markkinointi- ynnä muita yritysasioita. Neuvot ja vinkit ovat mielestäni konkreettisia ja toteutettavissa. Opas auttoi ymmärtämään, että olen säästänyt ihan väärässä päässä. Se meni täysin ytimeen. – Sisustussuunnittelija Irina Siikavire

 


Esitesuunnittelupaketti

Kattava esitesuunnittelupaketti, joka on kuin kävisi henkilökohtaisesti markkinointiaan läpi yhdessä suunnittelijan kanssa. Hinta: 344,36 EUR

Ehdottomasti hintansa väärti, vaikka uutena yrittäjänä mietin kaikkea tarkkaan. Yritystoiminnan alussa laitoin pari lehti-ilmoitusta n. 300 eurolla. Valitettavasti sieltä ei tullut yhtäkään uutta asiakasta. Esitepaketti sen sijaan sisältää hyödynnettävää tietoa näkyvyydestä, ja markkinointiosa synnyttää uusia ideoita eri keinoista. – Heidi Törnqvist, KauneusPopUpYhden sivun ihme™

Yhden sivun ihme™ on omiaan yrityksen starttiin, vaikka palveleekin monipuolisesti yritystoiminnassa mukana pitempiäkin aikoja. YSI on kompakti ja helppo ratkaisu, jotta yrittäjänä voit keskittyä osaamisalueellasi olevien asioiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Hinta alkaen: 350 EUR

Ensin en tiennyt mitä olin tilaamassa, mitä halusin sivulle tai mikä on olennaista. Kysymysten avulla asiat kuitenkin selvisivät tilaajallekin! Työt tehtiin kuten luvattiin ja lopputulos on hyvä. Sivusta on tullut positiivista palautetta ja yhteydenottoja. Olen tyytyväinen ja voin suositella. – Puheterapeutti Eija Johansson