Graafinen suunnittelu & markkinointimateriaalit

Painettu materiaali tukee yrityksen yksilöllisyyttä, luotettavuutta ja tuo parhaat puolet esiin. Toteutamme pienet ja suuremmat kokonaisuudet yli 15 vuoden kokemuksella.

 
 

Tee-itse-esitteet yrittäjälle

Esitepakettikokonaisuuden avulla yritysmateriaalia voidaan ylläpitää vain murto-osalla siitä hinnasta, mikä tavallisesti maksettaisiin suunnittelijalle. Suunnittelijan palkkaaminen ei ole aina pienyrittäjälle mahdollista eikä edes tarpeen.

Suosittelen esitepakettia todella myös muille juuri aloittaneille yrittäjille: mielenkiinto ei herpaantunut hetkeksikään! Samalla sain yritykselleni yhtenäisemmän ilmeen ja opin tekemään mainontaa sellaisilla helpoilla keinoilla, joita en olisi osannut edes ajatella.

Saamillani tiedoilla myös uusien yhteistyökumppaneiden hankinta helpottui. Sain ihan älyttömästi ideoita lukiessani.
Heidi Törnqvist, KauneusPopup

Tee-itse-yritysesitteet


LATAA ILMAINEN IDEAOPAS >>

 

Auto- ja ikkunateippaukset

Toteutamme myös muita yritystoimintaa ja sen näkyvyyttä tukevia suunnitelmia, jolloin hyödyt ovat mahdollisimman optimoituja. Kaikissa teippaustoteutuksissamme teemme yhteistyötä mainosteippaamojen kanssa.

 

"Olemme tosi tyytyväisiä ja iloisia, että löysimme Maijamedian toteuttamaan esitteemme. Kaikki tarvittava tieto saatiin lyhyeen, ytimekkääseen ja hienoon muotoon."
Carpe Team Oy, Kari Karjalainen

Esitteet, asiakasjulkaisut, asiakaslehdet, mainokset ja muut painotuotteet

Visuaalisuus, yksilöllisyys ja käytännöllisyys ovat lähtökohtana kaikissa suunnittelemissamme painotuotteissa. Toteutamme graafisia töitä, kuten:

- Julisteet, julistesuunnittelut
- Esitteet, esitesuunnittelu
- Mainokset, mainossuunnittelu, lehti-ilmoitukset
- Käyntikortit, yritysmateriaalit
- Asiakaslehtitaitot, asiakaslehdet, yritysjulkaisut, yrityslehdet
- Kirjataitot, lehtitaitot
- Pakkaukset, pakkaussuunnittelut
- Autoteippaukset, ikkunateippaukset, messuständien ja messuseinien suunnittelu

Logosuunnittelu, yritystunnukset

Logo eli yritystunnus on tärkeä osa yrityksen tai yhteisön identiteettiä. Lähes jokaisella yrityksellä, tuotteella, yhdistyksellä ja organisaatioilla on tunnus, tunnuslause tai niiden yhdistelmä. Logoa käytetään tunnistamissyistä usein yrityksen nimen kanssa ja se voi olla myös kuvasymboli.

Aina ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen, nimittäin vanhallekin logolle voidaan tehdä "face liftingiä", nykyaikaistamista tai sen sähköiseen muotoon muuttamista. Usein asiakkaalla on jo visio logon ilmeestä. Kuvaamme toimintaamme sanoen, että: "toimimme koneen ja asiakkaan välikätenä - luomassa visiota todeksi".

 
 

Mikä toteutuksistamme on sinun suosikkisi?

Tutustu monipuolisiin asiakkaidemme kanssa yhteistyössä tehtyihin painotuotteisiimme Pinterestissä.

Follow Advertising Agency Maijamedia, Porvoo's board Graphic Design | Graafinen suunnittelu on Pinterest.