Yrityskotisivut – yrityksen tärkein media!

Kotisivujen teko on kokonaisvaltainen prosessi. Verkkosivut ovat parhaimmillaan suunniteltu hakukoneoptimointi edellä. Nettisivut ovat erittäin tehokas markkinointiväylä. Meiltä saat kotisivut, edullisesti ja helposti.

 
 

Kotisivujen tekeminen

Kun haluat nettisivut yritykselle, on hyvä tiedostaa, että kotisivujen tekeminen on aina kokonaisvaltainen prosessi. Nettisivuilla ja niiden tehokkuuksilla on hurjia eroja. Kun haluat kotisivut tai etsit nettisivujen tekijää, lue kattavat ohjeet kotisivujen tekoon täältä >

Kotisivut yritykselle, hinta?

Kotisivujen hinta mietityttää monia, eikä ihme. Verkkosivujen suunnittelu sisältää niin monta muuttuvaa osaa ja on niin monta tekijää, että vähemmästäkin menee sekaisin. Kun haluat omat kotisivut, katso nettisivujen hintatietoja täällä >

Responsiiviset kotisivut

Nykyaikaiset sivut ovat responsiiviset. Responsiiviset kotisivut tarkoittavat, että sivut mukautuvat kaikille laitteille, puhelimille, tableteille ja isommille näytöille. Myös käyttöliittymäsuunnittelu on yksi tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Toteutamme kaikki sivumme responsiivisina.

Internetsivut julkaisujärjestelmällä?

Julkaisujärjestelmä sopii laajoihin kokonaisuuksiin ja sen avulla pystyt itse päivittämään sivustoa internetselaimen kautta. Sivusto on järkevää rakentaa tällaisella järjestelmällä, kun sisältöä päivitetään usein tai kun halutaan erilaisia interaktiivisia ja vaihtuvia elementtejä. Tällainen toteutus vaatii säännöllisen järjestelmäpäivityksen pysyäkseen turvallisena. Lue lisää julkaisujärjestelmistä ja vaihtoehdoista tai kysy tarjousta.

Mitä sisältöä nettisivuille?

Informaation tulee olla selkeää ja mutkattomasti löydettävissä. Monesti tee itse kotisivut sisältävät oleellisen ongelman: niiden sisältö on usein puutteellisesti toteutettu ja siksi niiden löytyvyys ja myynnillisyys on heikkoa. Suunnittelussa usein kiinnitetään huomiota melko epäoleellisiin asioihin yrityksen odotuksia vastaamaan, mutta unohdetaan ne asiat, jotka tuovat lopullisen tehon.

Kun haluat uudet nettisivut yrityksellesi ja kokonaisvaltaisen kotisivupalvelun, Yhden sivun ihme™ on suosituksemme. Se on enemmän kuin pelkkä kotisivu, asiakaspalautteet ja esimerkit täällä.

Onko omat sivusi suunniteltu oikein? Kysy lisää sisällönsuunnittelusta, sivujen uudistamisesta tai visuaalisesta puolesta. Kysy lisää >

Hakukoneoptimointi? Edesautamme sivuston löytymistä

Maksatko nettinäkyvyydestä? Kun sivusto on tehty oikein, nettinäkyvyydestä ei juuri tarvitse maksaa. Voit säästää isoja summia, jos sivustosi suunnitellaan ja toteutetaan alusta asti oikein ja tämän kautta vähennät mainostamiseen tarkoitettuja kuluja. Ennen kuin maksat netissä näkymisestä, tarkasta, että sivustosi on tehty oikein.

Www-sivusto on tarkoitettu löydettäväksi. Jos sivusto ei löydy hakukoneissa muuten kuin maksetun mainonnan avulla, tilannetta voidaan varmasti parantaa. Hakukoneoptimointi sisältyy jokaiseen toteuttamaamme isompaan nettikokonaisuuteen. Kysy lisää >

Kotisivun vaihto ajankohtaista? Nettisivuston päivittämispalvelut

Myös vanhaa sivustoa voidaan uudistaa niin sisällöllisesti kuin ulkoasultaankin. Toteutamme uudet kotisivut aina asiakkaamme kanssa mahdollisimman optimaaliseksi, kun kyseessä on kotisivupalvelun vaihto.

Kotisivujen päivitys on tärkeää. Sivustolta odotetaan löytyvän ajantasaista tietoa. Sivuston tulee olla monipuolinen media, joka tiedottaa yrityksen ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista. Kotisivujen ylläpitoa on kahdenlaista: sisällönpäivityspalvelut sekä järjestelmän päivityspalvelut.

Päivityspalvelumme:

Mini-päivityspalvelu

Mini-päivityspalvelu

Mini-päivityspalvelu

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Porvoon Peruna

Porvoon Peruna - elintarviketukku Porvoossa

Puheyhteys | Espoo

Puheyhteys, Emilia Säles

Hommanäs Gård | Kartano & Tuotteet

Hommanäs Gård - Hommanäsin kartano, Porvoo

Kallioinen Yhtiöt Oy | Hyvinkää

Kallioinen Yhtiöt

La Cabane | Porvoo

La Cabane | Klassinen sisustusliike Porvoossa

Kotisivut helposti suunnittelijan opastuksella

Toimimme henkilökohtaisessa yhteistyössä eri alojen yritysten kanssa pääasiassa Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla. Yhden sivun ihme™ -kotisivupalvelumme kuitenkin mahdollistaa kattavan yhteistyön vaikka välissämme olisi kaupunkeja tai valtameriä.

Maijamedian Yhden sivun ihme

Edulliset kotisivut yritykselle,
alk. 350 EUR/vuosi

Kun haluat helpot kotisivut ja tehoa tiiviissä paketissa, on Yhden sivun ihme™ -kotisivut suunniteltu erityisesti pienyrityksen tarpeisiin. Nettisivujen teko on mielenkiintoista, markkinoinnillista ja opastavaa!

Yhden sivun ihme™ vastaa yrityksen ja erityisesti aloittavan yrittäjän toiveeseen tehokkaasta ja monipuolisesta nettisivujen suunnittelusta edullisella vuosimaksulla, johon sisältyy webhotelli.

LATAA MINIOPAS NETTISIVUJEN SUUNNITTELUUN. Oppaan avulla vältät virheet sivujen suunnittelussa >>

Työnäytteitä Maijamedian www-suunnittelusta

SMC Service Oy | Porvoo

SMC Service Oy

Suomen Venehuolto Oy | Helsinki

Suomen Venehuolto Oy

Laivapuuseppä | Feelsea Ky

Laivapuuseppä toteuttaa pienet ja suuret laivaunelmat!

Armiputki Oy | Helsinki

LVI-huoltotyöt ja linjasaneeraukset

Autokiri Oy | Porvoo

Autokiri Oy

Naisten alusvaateliike Magys | Porvoo

Naisten alusvaateliike Magys | Porvoo

Kuntokeskus For Ladies Only | Porvoo

Kuntokeskus For Ladies Only | Kuntosali, Porvoo

Christina-lehti | Porvoo

Christina-leti on kristillinen naistenlehti