Medialuennot ja -opetus

Mainokset pursuavat täydellisiä ihmisiä virheettömine vartaloineen. Mikä on totta ja mikä kuvankäsittelyä? Millaiseen käsittelyyn kuvat joutuvat ennen kuin ne julkaistaan? Tutustu myös muihin opetus- ja luentoaiheisiimme.

 
 

Mediaopetus ja -luennot

Maijamedia Oy tarjoaa mediaopetusta ja -luentoja eri oppilaitoksille. Kurssit räätälöidään opintokokonaisuuksiin sopiviksi ja opetukset voidaan rakentaa muun muassa kuvankäsittelyn, taitto-ohjelmien, videoeditoinnin, digitaalisen valokuvauksen tai kuvanrakentamisen aihepiireistä.

Nykyään media hallitsee alitajuisesti käsityksiä todellisuudesta, jolloin myös mediakasvatuksen tulee kuulua osana lasten ja nuorten opintoja. Miten paljon mainoksissa vääristellään ja kauneusihanteita muokataan kuvankäsittelyllä? Millaisiin asioihin vaikutetaan ja mitä muutoksia kuville tehdään?

Kymmenen vuoden ajalta kokemusta löytyy sekä koulutus- että työuralta muun muassa media-alalta, www- ja graafisista työtehtävistä, mainostoimistosta, viestinnästä sekä video- ja valokuvauksesta. Kysy lisää >


Tiedustelut:
Maija Luomala
Puhelin: 0505 707 414
info(a)maijamedia.com

maija.luomala(a)maijamedia.com

 


Kurssien ja luentojen sisällöt

Luennot ja workshopit räätälöidään eri oppilaitoksille ja yrityksille opintokokonaisuuksiin sopiviksi. Aikataulut ja luentohinnat sovitaan asiakkaan kanssa sopimuksen mukaan. Sisällöt voidaan rakentaa mm. seuraavien aihepiirien ympärille:

- Www-sivujen toteutus
- Mainonta ja kuvankäsittely
- Graafinen suunnittelu
- Digitaalinen valokuvaus
- Internetin sisällöntuotanto
- Käyttöliittymäsuunnittelu

Ohjelmisto-opetusta mm. seuraavista:

- Adobe InDesign (taitto-ohjelma)
- Macromedia Dreamweaver (www-sivut)
- Adobe Photoshop (kuvankäsittely)
- Sony Vegas (videoeditointi)
- Adobe Illustrator