Mainosmalli - Advertisement Model - Annonsmodell

Timeless, elegant & classic look for various purposes. Have a look >
Ett tidslöst, elegant och klassiskt utseende för olika ändamål. Se modellkatalog >

 
 

AD-mainosmalli kuvauksiin
ja näytöksiin

Monipuolinen mainosmalli kampanja-, TV- ja mainoskuvauksiin ja näytöksiin. Ajaton ja klassinen look lehti-, urheilu-, promo- ja muotikuviin.

Tarkastele mallikansiota >
Lataa PDF-mallikansio >


Maijamedia Oy

0505 707 414 | +358 505 707 414
Lundinkatu 10 B 45, 06100 PORVOO, Suomi
Y-tunnus: 2267436-4

info(a)maijamedia.com
maija.luomala(a)maijamedia.com

Tulostettu mallikuvakansio

Mallikansiosta voidaan toteuttaa yksilöllinen printtiversio, jonne tulostetaan 1-8 kpl valittuja kuvia. Jokaiseen kansiokuvaan on tehty valintasi mukaan kuvankäsittelylliset toimenpiteet. Esimerkkejä eri kuvankäsittelyvaihtoehdoista >

Jokaiselle tulostetulle mallikansiokuvalle tehdään vähintään peruskuvankäsittelyt kuten väri-, valaistus-, ja pikkuvirheiden korjaukset. Kansio voidaan rakentaa myös aiemmin kuvatusta tai omasta kuvamateriaalista. Tällöin kuvien on oltava tarpeeksi hyvälaatuisia.Tutustu viitteelliseen hinnastoon >

Haluatko mallikuvat?

Mallille hyvät kuvat ovat ehdottomuus. Kuvat toimivat markkinointivälineenä ja mallitoimistoille suositellaan tarjottavaksi laadukasta kuvakansiota. Toteutamme mallikansiot joko digitaalisesti tai printtikansioina. Otamme ammattitaitoiset kuvat vaikkapa vain omaan henkilökohtaiseen käyttötarpeeseesi. Voit myös lahjoittaa mallikuvauksen tai studiokuvauksen ystävälle lahjaksi.

Varaa aika, kun haluat hyvän mielen kuvat värien, ilmeiden ja valaistuksen avulla. Kuvausten jälkeen voit itse valita parhaimmat otokset, joista suosikkisi matkaavat tarvittaessa jatkokäsittelyyn.

Millaisia kuvia haluaisit? Kuvaile vapaamuotoisesti ja/tai esimerkein pitämistäsi tyylisuunnista. Tarkastelemme eri kuvavaihtoehtoja ja kokonaisuuksia. Otamme kymmeniä otoksia eri asetelmilla ja vaatekerroilla. Lopuksi valitsemme 5-10 kuvaa jatkokehittelyyn.

Ohjeet kuvauksiin tulemista varten >

Mallikuvat nettiin?

Portfolioon viittaaminen käy kätevästi esimerkiksi sähköpostien lähettämisen yhteydessä. Online-kansio voidaan rakentaa monella eri tavalla käyttötarkoituksesta riippuen. Kuvista tulee näkyä hakijan muuntautumiskyky ja ulkonäkö, kehon ja kasvojen linjat sekä kuvien onnistuneisuus. Laadukkaan mallikansion avulla mahdollisuudet tehdä töitä mallina ovat paremmat. Kotiotokset eivät ole tarpeeksi laadukkaita luodakseen hyvät lähtökohdat. Online-mallikansiota on hyvä tukea myös tulostetulla versiolla.

Tutustu viitteelliseen hinnastoon >