Kuvankäsittely ja kuvien muokkaaminen

Kuvankäsittelyllä voidaan toteuttaa villeimpiäkin unelmia! Perinteinen hääkuva voidaan muuttaa fantasiamaiseksi, tehdä uskomattomin meikki ikinä tai operoida digitaalinen kasvojenkohotus. Hyvälaatuisesta peruskuvastakin voidaan saada ammattitasoinen kuvankäsittelyn avulla. Loistava lahjaidea!

 
 

Digitaalinen "kasvojenkohotus"
tai Photoshop-meikkaus

Haluatko häivyttää ryppyjä tai saada täydellisen meikin jo olemassaolevaan valokuvaan tai uuteen studiokuvaan? Miltähän oma tai läheisen kuva näyttäisi käsittelyn jälkeen? Kuvankäsittelyllä kuvaa muokataan minkä tahansa teeman mukaiseksi ja/tai korjataan sen haluttuja osia.Mitä parempilaatuinen ja tarkka alkuperäiskuvasi on, sitä parempi lopputulos saadaan aikaan. Valitse kuva, jonka ilme on iloinen tai neutraali, koska heikosta lähtökohdasta on vaikeaa saada hyvää lopputulosta. Alla käyttökelpoinen esimerkki sopivasta kasvokuvasta.Vanhojen valokuvien korjailu

Vanha ja repeytynyt valokuva voidaan korjata (retusoida) lähes entiselleen kuvankäsittelyn avulla. Suurin osa repeytymistä, värivirheistä ja kuvaa vaurioittaneista roskista voidaan poistaa. Mitä parempilaatuinen ja tarkka kuvasi on, sitä parempi lopputulos saadaan aikaan.

Aikaa kuvan korjailu vie kuvasta ja sen vaurioitumisasteesta riippuen. Kuvankäsittelyn hinta määräytyy korjaamiseen käytetyn ajan mukaan. Annamme hinta-arvion kuvan nähtyämme. Korjattu kuva hyväksytetään asiakkaalla.

Lähetä lisäkysely tai hintatiedustelu >